Support

Structure IT support

Hvis du får brug for support, så kan du enten skrive på info@structureit.dk, eller du kan ringe til os. Alt support foregår på timebasis, med mindre der er indgået aftale om andet. Der betales pr. påbegyndte halve time. Timeprisen er  1.040 DKK plus moms.  Support laves bådes telefonisk og onsite. Uden for normal arbejdstid er taksten det dobbelte, med mindre der er truffet fast aftale om anden pris. topbillede_support

Hvis Structure IT har opsat overvågning, vil vi proaktivt kontakte kunde såfremt vi har modtaget en alarm. Dette gælder både overvågning af udstyr og overvågning af netværk/forbindelser.

Der ydes support i tidsrummet 08:15 til 16:15 mandag-torsdag, og i tidsrummet 08:15 til 14:30 på fredage. Der kan træffes særskilt aftale om support udenfor dette tidsrum. Der ydes support hele døgnet alle ugens dage efter aftale.

Hvis vi har behov for at tilgå jeres netværk eksternt fra, så skal du downloade vores fjernsupport værktøj. Værktøjet downloades, køres og en kode kommer frem på skærmen. Giv koden til konsulenten fra Structure IT. Når sessionen er afbrudt, kan Structure IT ikke længere tilgå systemet udefra. Hent værktøjet her.

Kontakt os

Structure IT ApS
Marselis Boulevard 175
DK-8000 Aarhus C
info@structureit.dk
Tlf. +45 36 96 45 43